• RSS
Nyheder
14. marts 2017

KommuneKredit søger Risk Manager

 

KommuneKredit tilbyder her en enestående mulighed til en nyuddannet kandidat indenfor finansiering, økonomi, matematik el. lign. Er du interesseret i at arbejde med finansielle instrumenter og risici, og vil du lære faget fra bunden, så se her:

 

KommuneKredit er med en balance på 224 mia. en større aktør på det danske finansieringsmarked. Vore kunder er danske kommuner og regioner m.fl., som vi bistår med finansiering. Vores funding henter vi på de internationale pengemarkeder, og derivater hjælper os med at binde udlån og funding sammen.

 

I KommuneKredit er vi knap 70 kollegaer, der dækker alle aspekter af finansiel virksomhed; kunderådgivning, backoffice, kollateralstyring, risikostyring, IT, jura, regnskab, funding og investering. 

 

Vores organisation er lille og koncentreret, og det stiller den enkelte medarbejder overfor både muligheder og krav: Mulighed for at få indsigt og dygtiggøre sig bredt i relation til drift af finansiel virksomhed og krav til egenskaber som ansvarlighed, performance og samarbejde.

 

Jobbet vi tilbyder…

 

I Risikostyring er vi et lille team på 4 gode kollegaer med et stort ansvar, idet vi opgør alle KommuneKredits finansielle risici; markedsrisiko, kreditrisiko og likviditetsrisiko. Herudover opgøres finansielle nøgletal som f.eks. kapitalprocent og input til regnskab som f.eks. CVA og DVA. Som risk manager skal du derfor være parat til at påtage dig et stort ansvar og leve op til det.

 

Arbejdet består i at opgøre og rapportere risici, udvikling på området samt at indgå i projekter med relation til finansielle instrumenter og risikoopgørelse. Igennem dit arbejde vil du tilegne dig en bred viden indenfor risikostyring og finansiel virksomhed samt specialistviden på udvalgte områder, hvor vi kan tage hensyn til individuelle interesser.

 

Du er nyuddannet cand.scient.oecon, cand.merc.fir, cand.merc.mat, cand.polit, cand.oecon, el. lign. med speciale eller interesse indenfor finansielle instrumenter og/eller risikostyring. Erfaring med VBA, SQL el. lign og/eller interesse for arbejde med data og systemer er en fordel.

 

Som person stiller du høje krav til kvaliteten af dit arbejde. Du er pligtopfyldende og videbegærlig. I projekter og samarbejde i øvrigt er du en yder. Du er åben og har en positiv indstilling til udfordringer, forandringer og mennesker. Du har gå-på mod og evner både at levere i spidsbelastningsperioder samt at fordybe dig teoretisk fagligt.

 

Hvis jobbet har din interesse så send en ansøgning til senior risk manager Louise Gregersen, lgr@kommunekredit.dk, vedlagt CV og karakterudskrift. Spørgsmål kan rettes til økonomi- og risikochef Morten Søtofte, mso@kommunekredit.dk eller til Louise Gregersen på telefon 33697694. Stillingen besættes når den rigtige kandidat er fundet. 

KommuneKredit
Kultorvet 16
1175 København K
 


Telefon: +45 3311 1512
Telefax: +45 3391 1521
 


www.kommunekredit.dk
 
e-mail: kk@kommunekredit.dk
   


CVR-nr.: 2212 8612
EAN-nr.: 5790001265762
 

KommuneKredit
Kultorvet 16
1175 København K
 


Telefon: +45 3311 1512
Telefax: +45 3391 1521
 


www.kommunekredit.dk
 
e-mail: kk@kommunekredit.dk
   


CVR-nr.: 2212 8612
EAN-nr.: 5790001265762